• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters voor tweetalig onderwijs

TTO

TTO - engels

Er zijn verschillende posters voor tweetalig onderwijs met engelse teksten verkrijgbaar. Leuke posters met engelse spreuken en uitspraken om in het lokaal of in de aula op te hangen. Heel geschikt voor scholen waar tweetalig onderwijs (tto) aangeboden wordt. Het zijn leuke posters voor de tto-leerlingen. Ook voor het basisonderwijs kunnen de posters gebruikt worden in de bovenbouw. Zo maken de leerlingen al een beetje kennis met een tweede taal. Wordt er engelse les op school gegeven dan is het ophangen van de poster een mooi teken dat de engelse les begint. Leuke, leerzame posters!


Docent engels

Deze posters voor tweetalig onderwijs zijn natuurlijk ook heel leuk voor een docent engels die in het voortgezet onderwijs lesgeeft. Leer op een leuke en gemakkelijk manier een extra tekstje in het engels met deze prachtige posters! 

 

Bekijk hier alle posters met engelse teksten

TTO - duits

Naast de posters met engelse teksten zijn er ook posters voor tweetalig onderwijs met duitse teksten verkrijgbaar. Leuk voor de docent duits. Bekijk hier alle posters met duitse teksten. Wilt u ook andere lesmaterialen in het duits? Kijk dan eens op onze duitse website. U vindt hier bijvoorbeeld de duitse versie van de muur tegen pesten en de respectmuur.Alle posters zijn gedrukt op A3-formaat hoogglanslaminaat en hebben daardoor een luxe uitstraling.