Lesmaterialen van Beertje Anders

Er zijn veel lesmaterialen verkrijgbaar van Beertje Anders. Hieronder een overzicht van de lessen, Het verteltheater, de themaboekjes en de posters. Leden van Beertje Anders hebben recht op 10% korting! Lid worden - inloggen 

Lessen over de vijf afspraken 

Voor een fijne sfeer in de groep

Handgemaakte Kamishibai of verteltheater

Gemakkelijk en gezellig voorlezen aan groepen

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Themaboekjes

Kleine voorleesboekjes voor jonge kinderen

Vrolijke posters voor kleuters en jonge kinderen

Kleurrijke A3 f0rmaat posters voor in de klas, kinderopvang of thuis op de slaapkamer

Cadeautjes en kleding

Een origineel cadeautje van Beertje Anders? Kleding, drinkbekers, slabbetjes, etc. Beertje Anders staat overal héél schattig op ! Kijk hiervoor op: Spreadshirt - Beertje Anders. Je kunt gebruik maken van alle leuke afbeeldingen van Beertje Anders en dan zelf een uniek ontwerp maken. Een leuk cadeau voor alle kinderen die gek zijn op Beertje Anders, maar ook als bedankje voor juf of meester!

Posters over lezen

De eerste letters worden geleerd. Nog even en de kleuters kunnen al een beetje lezen. Ook wordt er op school samen gelezen of voorgelezen. De posters zijn mooi voor bijvoorbeeld in het knusse leeshoekje. of bij de boekenkast. 

Posters over de vijf afspraken

Van de vijf afspraken zijn ook posters verkrijgbaar. Ze ondersteunen de gemaakte afspraak, omdat de er telkens aan herinneren en ook ouders zien de gemaakte afspraak en worden er op die manier bij betrokken. Naast de posters zijn er in het winkelmandje ook de vertelverhalen, de kleine leesboekjes en alles over de vijf afspraken te bestellen.

Posters 'Je bent een held'

Bekijk ook de posters die de kinderen stimuleren om andere kinderen te helpen. Helpen als een ander verdrietig is of als iets niet lukt. Kleine helden zijn het. Het zijn posters met een positieve boodschap over behulpzaam zijn en vriendschap.

Posters over werkhouding

Een leuke poster met beertjes die eerst hun vinger opsteken, goed kunnen luisteren, stil kunnen werken, rustig werken, etc. De posters over werkhouding helpen de kinderen bij het oefenen in een goede werkhouding in de klas.