Kleurplaten kleuren

Kleurplaten voor papa, mama, opa, oma, juf of meester

Kleurplaten kleuren van mij, hoe leuk is dat? Op deze pagina zie je veel kleurplaten, maar er komen nog veel meer bij, dus blijf af en toe eens langskomen om weer een leuke kleurplaat uit te zoeken. Print hieronder een kleurplaat uit, pak snel je mooiste kleurtjes en ga de kleurplaten kleuren in mooie vrolijke kleurtjes. 

Luister dit liedje maar eens als je gaat kleuren.

Kleurplaten kleuren met een hartje. Leuke kleurplaten kleuren van mij voor jouw familie. Voor wie maak jij een mooie kleurplaat? Voor jouw lieve mama, oma, juf of tante? Of voor jouw super papa, opa, meester of oom? Wat zullen ze blij verrast zijn door de mooie kleurplaat die jij voor ze gemaakt hebt.


Wil je kleuren voor mama of papa? Een kleurplaat voor moederdag, of vaderdag misschien? Ze zullen deze kleurplaten met een grote bos bloemen vast en zeker erg leuk vinden. Ook een leuke kleurplaat van mij met een dikke duim. 
 


Een kleurplaat voor op school, waar je je eigen naam op kunt schrijven en dan mooi inkleuren! Of een kleurplaat om meester of juf te bedanken. Hier komen er zeker nog meer van.


Kleurplaten die passen bij de vijf afspraken. Van alle vijf afspraken is een mooie kleurplaat. Hebben jullie in de klas al de vijf afspraken gemaakt?

Een kleurplaat van mij in mijn fluorhesje op het zebrapad en een kleurplaat vam mij en beertje Lief. We hebben samen heel gezellig zitten lezen.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


Een kleurplaat over snoep goed, sorry zeggen, vissen en een haai. De kleurplaat over de vissen past heel mooi bij dit liedje. 

Luister dit liedje maar eens als je gaat kleuren!  


Kleurplaten over de herfst. Kleur jij de pompoen, de maiskolf of een paddestoel? Een leuke kleurplaat over tandenpoetsen en een kleuplaat van mij als held!