Lidmaatschap 

 

Voor alle leuke en leerzame materialen kun je lid worden van Beertje Anders. Het lidmaatschap geeft toegang tot alle digitale materialen en het recht deze uit te printen en te kopiëren voor alle kinderen/leerlingen. Het lidmaatschap is persoons- of organisatiegebonden.
Normaal gesproken wordt je account binnen 24 uur geactiveerd! 
Je ontvangt hierover zo spoedig mogelijk een email bericht.
 

Persoonsgebonden lidmaatschap € 25,-

De persoonsgebonden licentie is bedoeld voor ouders thuis of gastouderopvang. 

Lidmaatschap school/organisatie € 85,-

Een school- of organisatiegebonden lidmaatschap geeft alle betrokken docenten en medewerkers de mogelijkheid gebruik te maken van het lesmateriaal. Je hebt het recht om zowel gedrukte of digitale lesmaterialen eventueel aan te passen aan het niveau en te kopiëren voor de leerlingen.

Lidmaatschapsbijdrage

Voor het lidmaatschap van Beertje Anders betaal je, tot wederopzegging, een jaarlijkse bijdrage middels automatische incasso. Het lidmaatschap kan elk moment ingaan. U kunt uw lidmaatschap uiteraard eenvoudig via e-mail opzeggen. 

Beertje Anders lidmaatschap aanvragen
Vul onderstaande formulier in en druk op verzenden. Je onvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging en de inloggegevens.Voorwaarden lidmaatschap

Voor Beertje Anders kun je een lidmaatschap afsluiten. Het lidmaatschap is persoons- of organisatiegebonden. Leden hebben het recht om de materialen van Beertje Anders te kopiëren, of aan te passen naar eigen inzicht. 

 

Persoonsgebonden 
De persoonsgebonden licentie is bedoeld voor ouders thuis of gastouderopvang. Je kunt eventueel de lesmaterialen aanpassen en kopiëren voor uw eigen kinderen. De inloggegevens staan op één naam.

 

School- of organisatiegebonden

Een school- of organisatiegebonden lidmaatschap geeft alle betrokken docenten/medewerkers de mogelijkheid gebruik te maken van het lesmateriaal. Alle docenten/medewerkers mogen het lesmateriaal aanpassen en kopiëren voor de leerlingen. Dit geldt voor één school/organisatie en één locatie, ongeacht het aantal leerlingen of docenten/medewerkers. Het is docenten/medewerkers niet toegestaan het lesmateriaal voor eigen gebruik en/of op andere locaties te gebruiken of te verveelvoudigen. De inloggegevens staan op één naam en adres, maar kunnen door alle medewerkers of het gehele schoolteam gebruikt worden.

Gebruik
Het is toegestaan om de lessen, werkbladen, PowerPoint-presentaties, enzovoort, ten behoeve van het niveau van de leerlingen aan te passen. Illustraties en afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden bij de materialen van Beertje Anders. Ze mogen niet samengevoegd worden met eigengemaakt werk. Je hebt geen toestemming om de materialen te gebruiken voor wederverkoop of andere commerciële doeleinden. Als dit wel uw bedoeling is, neem dan eerst contact op met H. Vos (illustrator van Beertje Anders) info@beertje-anders.nl Bij twijfel over het gebruik van het lesmateriaal kunt u altijd contact met ons opnemen.