Lidmaatschap 

Voor alle leuke en leerzame materialen kun je lid worden van Beertje Anders. Het lidmaatschap geeft toegang tot alle digitale materialen en het recht deze uit te printen en te kopiëren voor alle kinderen/leerlingen. Het lidmaatschap is persoons- of organisatiegebonden. Normaal gesproken zal uw account binnen 24 uur geactiveerd worden! 

Sluit een lidmaatschap af

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Waardering - 
Het is een aanrader om, zodra je materiaal nodig hebt bijvoorbeeld bij mijn verteltheater voor jong en oud, te kunnen downloaden uit de keuzes die DMS Educatief aanbiedt. Het door mij beproefde materiaal is passend voor diverse leeftijdsgroepen. Inspireert mij en de diverse doelgroepen om eye-openers te verwelkomen. Geen tijdverspilling en direct inzetbaar: top!

 

Voorwaarden lidmaatschap

Voor Beertje Anders kunt u een lidmaatschap afsluiten. Leden hebben het recht om de materialen van Beertje Anders te kopiëren, of aan te passen naar eigen inzicht. Het lidmaatschap is persoons- of organisatiegebonden.

 

Persoonsgebonden 
De persoonsgebonden licentie is bedoeld voor ouders thuis of gastouderopvang. U kunt eventueel de lesmaterialen aanpassen en kopiëren voor uw eigen kinderen. De inloggegevens staan op één naam.

 

School- of organisatiegebonden

Een school- of organisatiegebonden lidmaatschap geeft alle betrokken docenten/medewerkers de mogelijkheid gebruik te maken van het lesmateriaal. Alle docenten/medewerkers mogen het lesmateriaal aanpassen en kopiëren voor de leerlingen. Dit geldt voor één school/organisatie en één locatie, ongeacht het aantal leerlingen of docenten/medewerkers. Het is docenten/medewerkers niet toegestaan het lesmateriaal voor eigen gebruik en/of op andere locaties te gebruiken of te verveelvoudigen. De inloggegevens staan op één naam en adres, maar kunnen door alle medewerkers of het gehele schoolteam gebruikt worden.

Gebruik
Het is toegestaan om de lessen, werkbladen, PowerPoint-presentaties, enzovoort, ten behoeve van het niveau van de leerlingen aan te passen. Illustraties en afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden bij de materialen van Beertje Anders. Ze mogen niet samengevoegd worden met eigengemaakt werk. U heeft geen toestemming om de materialen te gebruiken voor wederverkoop of andere commerciële doeleinden. Als dit wel uw bedoeling is, neem dan eerst contact op met H. Vos (illustrator van Beertje Anders) info@beertje-anders.nl Bij twijfel over het gebruik van het lesmateriaal kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Lidmaatschapsbijdrage

Voor het lidmaatschap ontvangt u jaarlijks een factuur voor één jaar. Het lidmaatschap kan elk moment ingaan. Enkele weken voordat uw licentie verloopt, ontvangt u van ons een nieuwe factuur voor het volgende jaar. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde opzeggen.