• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Thema » LHBTIQ+ » Posters voor Paarse Vrijdag

Paarse vrijdag posters

Posters voor Paarse Vrijdag op 9 december 2022

Posters om de school paars te kleuren

Bestel eenvoudig en goedkoop leuke Paarse Vrijdag posters om de school mee te versieren op Paarse Vrijdag. Paarse Vrijdag wordt elk jaar gehouden op de tweede vrijdag van december. Kleur de school paars en laat zien dat iedereen erbij hoort. De uitdaging is om op Paarse Vrijdag zoveel mogelijk mensen in het paars gekleed op een paarse school te krijgen.

A1 en A3-formaat posters voor Paarse Vrijdag

  • Gemakkelijk bestellen
  • Snel geleverd (meestal de volgende dag)

Kleurrijke polsbandjes voor Paarse Vrijdag

Regenboog armband 'Zijn wie je bent'

Een kleurrijk geweven armband met de opdruk: 'Zijn wie je bent'. Speciaal ontworpen voor Paarse vrijdag. Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. 


Maat: de regenboog armband 'Zijn wie je bent' is verkrijgbaar in één maat 1.5 * 35 cm. Past altijd door de zilverkleurige schuifkraal.

Posters en polsbandjes voor:

Snel en gemakkelijk bestellen

De posters zijn gemakkelijk online te bestellen en worden snel geleverd. De posters zijn geschikt voor de scholen en verenigingen, maar ook voor de sportschool, de BSO, bibliotheek, etc. Hang ze in het klaslokaal, de aula, koffiekamer, kantoor, etc. Posters waar iedereen de motivatie uit kan putten om te mogen zijn wie je bent.

Als cadeau!

De 400 grams Paarse Vrijdag posters passen in een wissellijst en zijn ook een mooi cadeau om iemand te steunen.