• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

stickers houd afstand

handige 'houd afstand' stickers

 

Stickers over afstand houden en handen wassen

Handige stickers houd afstand om duidelijk mee aan te geven goed afstand te bewaren tijdens de coronacrisis. De stickers houd afstand en was je handen zijn in A5-formaat. De sticker over handen wassen kan bij een wasbak opgeplakt worden, om aan te geven goed handen te wassen en dan niet alleen na een bezoekje aan het toilet, maar regelmatig handen wassen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Stickers met opdruk: houd afstand. Hiermee kun je de anderhalvemeter afstand positief 'benoemen'. Plak de stickers houd afstand op de ramen en deuren om bezoekers, klanten, gasten of leerlingen te informeren over de coronamaatregelen om ook daarmee verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De stickers zijn erg gemakkelijk in gebruik. Ze zijn eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld een raam bij de ingang van de winkel, school, kantoor of openbare gebouwen. De stickers zijn ook weer heel eenvoudig te verwijderen.

Tijdens coronacrisis is één van de maatregelen om vaker je handen te wassen. De handige stickers 'Handen wassen' bij de wasbak helpt iedereen hieraan herinneren. Vaak handen wassen draagt bij aan het voorkomen van de verspreiding van het virus. 

Naast de stickers in A5-formaat zijn er de corona posters over handen wassen en afstand houden ook verkrijgbaar in diverse maten van A2-formaat tot A5-formaat.

Overzicht van alle posters over corona