• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

kaarten Houd afstand - A5

welkom, Fijn dat je afstand houdt

Kaarten afstand houden als coronamaatregel 
Met de posters, affiches, kaarten houd afstand en stickers geeft u aan uw klanten, bezoekers, personeel of leerlingen op een positieve manier duidelijk aan om zich te houden aan de anderhalvemeter afspraak van de Rijksoverheid en het RIVM. De kaarten 'houd afstand' zijn gedrukt op 400 grams glanslaminaat en passen in de A5-formaat kaart standaards of ster-standaard.

kaarten en posters voor de Anderhalvemetersamenleving
De kaarten en posters over corona en de coronamaatregelen zijn in verschillende formaten en met verschillende afbeeldingen verkrijgbaar. De posters en kaarten 'houd afstand' vallen goed op en helpen leerlingen, klanten of bezoekers herinneren aan de anderhalve meter of het thuis blijven bij ziekte.

Stickers 'houd afstand' 1,5m
De kaarten zijn ook als stickers 'Houd afstand' verkrijgbaar. deze kunnen gemakkelijk op bijvoorbeeld een deur bij de ingang of toonbank geplakt worden. In de winkels vallen de posters goed op. Zowel klanten als personeel kunnen zich, door de opvallende en grappige posters, beter houden aan de anderhalver meter. Over de stickers, kaarten en posters komen heel veel positieve reacties van klanten.