• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters ‘Stilte! Examen’

De stevige posters gaan jaren mee!

Posters 'stilte! examen'

Een duidelijke poster voor als de examens begonnen zijn.

 

Productinformatie posters 'stilte! examen'

De posters ‘stilte! Examen’ zijn dubbelzijdig gedrukt op 400 gram hoge kwaliteit glanslaminaat. Het formaat van poster A3 (420x297 mm.).

 

Wissellijst of posterstandaard

De posters ‘Stilte! Examen’ zijn gedrukt op A3-formaat en passen in een A3 wissellijst. Op de wissellijst zit al tweezijdig plakband, dus bevestig je deze eenvoudig bij het lokaal of in de gang op elke gladde ondergrond. De wissellijst kan ook op een raam bevestigd worden. In de stevige A3-formaat posterstandaard kunnen de posters zo op een tafel, bureau of kast geplaatst worden.

Prijs: € 5,95

 

De posters passen in de wissellijst portrait A3-formaat en in de posterstandaard portrait A3

Stilte…. examen!

Het is bijna weer examentijd. De spanning is al voelbaar. Binnenkort beginnen de leerlingen in de hoogste klassen van vmbo, havo en vwo aan hun centrale eindexamens. De voorbereidingen zijn in volle gang en de posters  ‘Stilte… examen’ kunnen weer opgehangen worden. In de gymzaal staat alles klaar voor leerlingen. De tafeltjes en stoelen staan klaar. Als school doe je er alles aan om het goed voor te bereiden, maar sommige dingen heb je niet in de hand. Na jarenlang hard leren worden de scholieren nu, hopelijk voor de laatste keer op deze school, getest op de gekozen vakken gekozen vakken. Na de examens wordt de schoolperiode voor de meeste kandidaten afgesloten met een prachtig diploma. Nog even de laatste loodjes en dan is het tijd voor een nieuw tijdperk!

 

Poster 'Stilte! citotoets'
Stilte in de school want de leerlingen zijn bezig met de citotoets. Ieder jaar is het op alle basisscholen weer zweten geblazen als de citotoets wordt afgenomen. Bijna 85 procent van de basisscholen neemt de toets, die officieel Eindtoets Basisonderwijs heet, af. Om te zorgen dat de leerlingen in alle rust de toets kunnen maken veel scholen gebruik van de opvallende Poster 'Stilte! citotoets'.

Productinformatie poster 'Stilte! citotoets:'
De poster is enkelzijdig bedrukt op 400 gram hoge kwaliteit afwasbaar glanslaminaat. Het formaat van poster A3 (420x297 mm.). 

De tekst op de poster:
- stilte! cito