• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Spreekbeurt klimaat

klimaatverandering en opwarming van de aarde

Spreekbeurt klimaat

Super! Jij gaat je spreekbeurt houden over klimaatverandering of over de opwarming van de aarde. We willen je hierbij graag een handje helpen. Op deze pagina vind je tips, ideeën en cliparts (plaatjes) die je voor je spreekbeurt mag gebruiken. Kijk eens op 'Red de aarde' Hier vind je veel informatie en inspiratie voor je spreekbeurt. 

Spreekbeurt klimaat en klimaatverandering

 

Maak meer indruk met een mooi armbandje

Je kunt je spreekbeurt heel mooi afsluiten met een klimaat polsbandje 'Save our planet'. Deel ze uit aan alle leerlingen in je klas. Zo dragen ze jouw boodschap nog lang met zich mee en zal er ook bij iedereen thuis en bij opa en oma nog lang over jouw spreekbeurt nagepraat worden.

Leuke plaatjes voor je spreekbeurt klimaat (of werkstuk) 

De tekenaar van onze website heeft alle plaatjes zo gemaakt dat je ze gemakkelijk kunt gebruiken voor je spreekbeurt of in een PowerPoint-programma voor een presentatie. Het is voor een goed doel, dus je mag er mee doen wat je wilt. Bijvoorbeeld op je eigen website over het klimaat of op de website van school. Je mag ze gebruiken in een mailtje of berichtje, op facebook, in een app, of wat je er maar mee kunt en help zo mee de wereld te redden op jouw manier. Download het mapje hiernaast en je hebt gelijk alle afbeeldingen (WMF). Ze hebben allemaal een transparante achtergrond zodat je ze goed kunt gebruiken in een PowerPoint-presentatie.

Klik en download de map voor plaatjes voor een werkstuk of spreekbeurt klimaat. 

Raadsel 'Whats app' ?

Welk berichtje blijft mooi, maakt iedereen blij en wordt elk jaar meer waard?


Oplossing! Klik hier!

Spreekbeurt over opwarming van de aarde

Kijk voor andere bedrukte producten over het klimaat over het klimaat, zoals hoodies, t-shirts, tasjes, petjes, mokken, end. ook eens op onze Spreadshirt website.