• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

LESMATERIAal klimaatonderwijs

Lesmateriaal klimaatonderwijs
De lesmaterialen zijn gemaakt om op school aandacht te besteden aan klimaatverandering. 
1 - Polsbandje 'Save our planet' 
2 - Posters over het klimaat en de klimaatstaking
3 - Lespakket 'De klimaatmuur' + extra kaarten

Lespakket 'De klimaatmuur'

Om de bewustwording over klimaatverandering te vergroten hebben wij een klimaatmuur bedacht. De klimaatmuur begint met één of enkele posters over de klimaatverandering. Iedereen kan meedoen door op de bijbehorende kaarten zijn/haar mening, idee, goede tip, etc. te schrijven en deze kaart bij de poster op te hangen. Iedereen kan meedoen. Met alle verschillende meningen helpen we elkaar om goed na te denken over de klimaatverandering en alle goede tips en ideeën kunnen we zo eenvoudig met elkaar delen. 

Het lespakket 'De klimaatmuur', de posters en de kaarten zijn allemaal gedrukt op 250 grams PaperWise.

PaperWise

Paperwise is een milieuvriendelijk papier dat gemaakt wordt van suikerrietvezels. Het is mooi en goed beschrijfbaar papier. Niet gemaakt van bomen, maar van bladeren en stengels die overblijven van de oogst (landbouwafval). Normaal gesproken wordt dit verbrand. Hierbij gaan grondstoffen verloren en komt er onnodig CO2 vrij. Door ze te gebruiken als grondstof voor papier en karton ontstaat PaperWise, een houtvrije papiersoort. 


Lesmateriaal klimaatonderwijs

Lesmateriaal klimaatonderwijs

Kijk voor andere bedrukte producten over het klimaat over het klimaat, zoals hoodies, t-shirts, tasjes, petjes, mokken, end. ook eens op onze Spreadshirt website.