• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

felicitatie Geslaagd

Bloed, zweet, tranen en dan ... geslaagd en een felicitatie!

De leukste geslaagd cadeaus
Je zult altijd slagen met een geslaagd cadeau. Er zijn verschillende momenten in het jaar wanneer iemand geslaagd kan zijn zoals een examen, opleiding, cursus, rijexamen of andere momenten! Daarna is het feest omdat degene is geslaagd is! Is er een iemand in jouw familie of omgeving geslaagd? Je zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin? Jij kunt deze persoon verrassen met een leuk polsbandje geslaagd cadeau. Een leuk en origineel cadeau voor iemand die geslaagd is, met dit armbandje als examencadeau zit je altijd goed. Bij DMS educatief hebben we veel lesmaterialen voor het onderwijs gemaakt en daar past ook een geslaagd cadeau ideeën bij. Het mooie daarvan is ook nog eens dat je het geslaagd cadeau nog persoonlijker kunt maken door een eigen opdruk op het polsbandje. Een on-trend silliconen armbandje. Zo wordt jouw geslaagd cadeau zeker geslaagd!

Persoonlijk armbandje geslaagd!
Bij een mooie prestatie past natuurlijk een mooi polsbandje als cadeau. Met een geslaagd bandje van stof of silliconen ben je zo geslaagd. Het polsbandje geslaagd is een van de vele lesmaterialen van DMS educatief en je vindt altijd wel iets voor jouw klas of groep. Naast motiverende lessen en posters zijn er ook leuke kaarten voor iedereen die geslaagd is en hierop kun je een persoonlijke felicitatie of boodschap zetten. Deze kaarten kunnen ook voor een school of organisatie met eigen logo en tekst gemaakt worden. Dat is nog eens een persoonlijk geslaagd cadeau en dan weet je zeker dat je goed zit. Het zijn niet alleen mooie en trendy kaarten, het is ook nog eens een super mooi gebaar naar degene aan wie je het geeft.

Een geslaagd cadeau voor iedereen
Garantie dat jouw zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin helemaal blij zal zijn met een speciaal geslaagd cadeau? Perfect als geslaagd cadeau, examencadeau of graduation gift om iemand te feliciteren als hij of zij het rijbewijs, examen of certificaat gehaald heeft. Weet je echt niet wat je moet kopen voor iemand die geslaagd is? Ga dan voor een geslaagd cadeau dat altijd goed is, namelijk een polsbandje geslaagd. Kies een kaart en een kaartstandaard erbij om je cadeau on-point te maken. Is het wel gelukt een geslaagd cadeau te vinden? Happy giving!

  • Motiverende felicitatie geslaagd kaarten
    De motiverende kaarten worden gebruikt om leerlingen te motiveren. Voor Nederland zijn er de kaartjes 'Hoera, ik ga naar groep 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar groep 8'. Voor België zijn er de kaartjes: 'Hoera, ik ga naar klas 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar klas 6'.
  • Felicitatie geslaagd - kaarten
    Is er een diploma behaald dan ontvangen de leerlingen een kaartje: 'Hoera geslaagd'. Leuk en origineel om cadeau te doen aan geslaagde leerlingen. Alle kaarten zijn gedrukt op stevig, A5-formaat glanslaminaat. 
  • Diploma's
  • Polsbandjes 1 - 'Hoera geslaagd' (linnen), 2 - 'Ik ben geslaagd' en 3 - 'Klaar voor het middelbaar'.


De kaarten en de posters hebben een luxe uitstraling, maar passen ook in een wissellijst of standaard.

Felicitatie geslaagd
kaarten

Felicitatie geslaagd