• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Houd feestelijk afstand

anderhalve meter tijdens de feestdagen!

 

Afstand houden tijdens Sinterklaasfeest en de Kerstdagen

Super speciale 'Houd afstand' posters van Sinterklaas 'Wie zoet is, houdt afstand' en de Kerstman 'Ho, Ho, Ho, houd afstand'. Wie wil nu niet deze leuke posters in de winkel, op school of op het werk? De posters zijn verkrijgbaar in A3-formaat. Ze zijn los verkrijgbaar, maar ook in een posterstandaard of wissellijst. De posters zijn aan twee kanten bedrukt en kunnen zo voor een raam opgehangen worden of in een posterstandaard op een tafel, balie, toonbank of kast. 

 

Social distance tijdens de feestdagen

Vrolijke posters voor uw leerlingen op school, de klanten in uw winkel of voor uw personeel op kantoor of bedrijf. We worden allemaal een beetje zat en depressief van het coronavirus en de beperkingen die het met zich meebrengt, met deze posters komt er bij iedereen een glimlach op het gezicht; een klein lichtpuntje in deze sobere, moeilijke tijd van social distance. De feestdagen zullen dit jaar heel anders verlopen dan anders. Door de coronamaatregelen zal bij iedereen zowel het Sinterklaasfeest, als het Kerstfeest minder uitbundig gevierd worden. 

Ludieke posters van Sinterklaas en de Kerstman

Op een feestelijke manier 1,5 m afstand houden

 

Feestelijk afstand houden tijdens de feestdagen

Toepasselijke posters voor de komende feestdagen in coronatijd. Ook de Sinterklaas en de Kerstman zullen zich dit jaar aan deze maatregel moeten houden. Ludieke posters om te voldoen aan de coronamaatregel 'afstand houden'. Dit jaar Zegt Sinterklaas niet: 'Wie zoet is krijgt lekkers', maar 'Wie zoet is, houdt afstand'. De Kerstman zegt niet: 'Ho ho ho vrolijk kerstfeest!', maar 'Ho ho ho, houd afstand'.