• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Lesmateriaal leren en studeren

lesmateriaal Leren en studeren

posters, lessen en een moraalverhaal

 

Lesmateriaal leren en studeren - Posters over leren
Posters met studietips om het maken van huiswerk en het leren te verbeteren. Twee handige posters met de tafels van 1 t/m 10. Handig voor thuis en in de klas voor het leren van de tafels. Ook verkrijgbaar zijn de posters 'Stilte cito' en 'Stilte examen'. Vijf posters met smartphone niet gewenst of verboden! Bekijk hier alle posters leren & studeren. De posters zijn gedrukt op stevig glanslaminaat met een luxe uitstraling. Het formaat van de posters is A3. De posters passen in een  wissellijst of posterstandaard.

 

Lesmateriaal leren en studeren - Lessen met studietips
Met deze lessen geeft u uw leerlingen veel goede, bruikbare tips om beter te leren. Door de tips toe te passen zal het leren gemakkelijker gaan en zal de lesstof beter onthouden worden. Zo worden ook de resultaten beter! De lessen:

  1. Leren studeren 1 geeft de leerlingen 14 voorwaarden
  2. Leren studeren 2 geeft de leerlingen 10 tips

Bekijk deze lessen Leren studeren 1 - Voorwaarden en Leren studeren 2 - Tips

 

Moraal verhaal: Iedereen is anders en leert anders!

Testen en cijfers zijn bedoeld om te zien hoe goed je in dat onderdeel bent of dat je daarin beter geworden bent. Het zegt niets over hoe goed je als mens bent. Ga dus nooit cijfers met elkaar vergelijken! En als je een ander verdrietig maakt door hem of zij op een slecht cijfer te wijzen dan heb je zelf een dikke onvoldoende voor vriendelijk zijn. Want iemand verdrietig maken is pesten!

 

Armbandjes 'geslaagd' - Ook leuk: armbandjes met eigen opdruk voor bijvoorbeeld een examenuitreiking. Armbandjes met logo, naam of tekst van de eigen school! Hoe leuk is dat?

Lesmateriaal leren en studeren