• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Gratis PowerPoint en cliparts over lezen

Gratis PowerPoint en cliparts over lezen

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 09:57

Poster 'lezen is zoveel meer'
Een vrolijke en motiverende A1 poster over lezen voor in de klas. Bij alle grappige emoticons staan kleine teksten over lezen. De leerlingen gaan zeker alle teksten lezen;) De poster bestellen
 en bekijk hier ook alle andere posters over lezen.

Gratis PowerPoint en cliparts over lezen:

  • PowerPoint over lezen
    De gratis PowerPoint-presentatie past bij de  A1 poster 'Lezen is zoveel meer!' Je mag de PowerPoint op school en in de klas gebruiken op een digibord.
  • cliparts over lezen
    Met de cliparts van de positieve en vrolijke emoticons mag je een eigen les of presentatie aankleden. Een beetje vrolijkheid kunnen we wel gebruiken in deze tijd!  


Klik hier voor de gratis PowerPoint en de cliparts over lezen

De gratis Powerpoint en cliparts over lezen mogen alleen voor eigen gebruik gebruikt worden. Dus niet voor commerciële doeleinden.

Gratis Powerpoint en cliparts over lezen voor de:

Andere lesmaterialen over lezen
Naast de mooie posters over lezen zij er ook vertelverhalen voor de kamishibai. De moraal verhalen kunt u gratis lezen op de website en ook voorlezen aan uw leerlingen. Het zijn korte pakkende verhaaltjes. De voorleesboekjes voor kleuters en jonge kinderen staan op onze website van Beertje Anders. Zoekt u een leesboek voor jongeren over de smartphone? Bekijk het boek over smartphone gebruik.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.