• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Tips om leren leuker en effectiever te maken

Tips om leren leuker en effectiever te maken

Gepubliceerd op 6 november 2020 om 17:06

Een poster voor alle leerlingen uit de hoogste klassen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs met veel grappige smileys en tips om het leren leuker, effectiver en efficiënter te maken. 

Op welke manier kun je effectief leren?

We weten steeds beter hoe je het beste kunt leren en dat is verwerkt in de tips op deze poster. Door de tips op de poster te volgen leren leerlingen beter, effectiever en efficënter te leren en te studeren. De tips zijn voor de leerlingen goed toe te passen. Leerlingen en studenten gebruiken vaak dezelfde leerstrategie, maar dit is misschien niet altijd de meest effectieve manier. De tips helpen leerlingen om inzicht te krijgen in wat bijvoorbeeld (niet) werkt bij het leren voor een toets.

Appen en leren

Daarnaast geven leerlingen ook vaak aan dat ze prima kunnen appen tussen het leren door, zonder te beseffen hoe sterk ze dat uit de concentratie haalt: een appje sturen kan je al snel 2 minuten minder effectief laten leren. De poster is gemaakt voor leerlingen thuis en op school. Een poster vol grappige afbeeldingen die de leerlingen zullen aanspreken en zinvol vanwege de handige tips om leuker, effectiever en efficiënter te leren. Kan zowel in de klas als bij het bureau van de leerling opgehangen worden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.