• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Samen tegen pesten

Samen tegen pesten

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 12:13

Een indrukwekkende poster over pesten, gedrukt op A1-formaat!
De poster 'samen tegen pesten' is bedoeld om pesten bespreekbaar te maken. De poster is grappig en aantrekkelijk voor leerlingen om te lezen, het onderwerp pesten wordt uiteraard zeer serieus genomen! Een kleurrijke en aansprekende poster voor de week tegen pesten. Klik op de afbeelding voor een grotere afbeelding.

De week tegen pesten is van 21 t/m 25 september 2020! Tijdens de week tegen pesten staat het werken aan een veilig schoolklimaat en het aanpakken van pesten centraal. De week tegen pesten valt in de Gouden Weken. De gouden weken, na de zomervakantie, zijn net als de Zilveren Weken na de Kerstvakantie, hele belangrijke weken voor een goede en vooral positieve groepsvorming. Als leerkracht zijn deze weken dé weken om te investeren in de groep. 

Volgend jaar is de week tegen pesten van 27 september t/m 1 oktober.   

Naast deze prachtige poster 'samen tegen pesten' zijn er nog veel andere lesmaterialen om pesten bespreekbaar te maken. Het meest bekend is het lespakket 'de muur tegen pesten'. Aan dit lespakket zit geen leeftijdsgrens, iedereen kan er aan mee doen, van jong tot oud. Iedereen weet wel iets te vertellen over pesten en voor de jongeste leerlingen kan er nog gewerkt worden in de werkboekjes over pesten en het voorkomen ervan. Voor de muur tegen pesten is een apart werkboekje gemaakt. Bekijk hier het werkboekje 'Muur tegen pesten'
. Bekijk ook het posterpakket 'Stop pesten'

Poster 'samen tegen pesten'


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.